Услови и правила

Доколку сакате да дознаете повеќе за нашите услуги или да разговарате за можноста да склучите договор со нас, ве молиме контактирајте не на: +00389 2 3209 751, испратете ни е-маил на office@delco.com.mk или испратете ни ги вашите информации преку нашата контакт форма  и ние ќе ве контактиравме.

Тука можете да симнете pdf документ со политиката за приватност

Тука можете да симнете pdf формулар за приговори