Fondacioni COVID 19 – WE CARE

Meqenëse jemi në terren çdo ditë dhe në ballë të çdo familje në Maqedoni, ne e njohim përgjegjësinë tonë shoqërore dhe rëndësinë për të punuar së bashku derisa bota mjekësore të ketë gjetur një kurë të duhur kundër këtij virusi tinëzar.

Ne kemi ngritur një fondacion të dedikuar ekskluzivisht për të lehtësar dhimbjen që po shkaktohet nga virusi COVID 19. Ky fondacion është i përkushtuar të mbështesë falas grupet e rrezikuara në shoqërinë tonë. Shumë nga klientët tanë më të vlefshëm dhe të gjithë punonjësit tanë i janë bashkuar mbështetjes tonë. Së bashku ndihmojmë për ta mbajtur Maqedoninë të sigurt!

Kontakt

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aktiviteteve tona sociale, ju lutemi dërgoni një email në info@covidfoundation.mk ose thjesht ndiqni informacionin tonë të rregullt në mediat sociale Facebook dhe Instagram