Vlerat e veçanta

Shërbim i përkryer

Ne përpiqemi për tjua lehtësuar proçesin për dorëzim. Prandaj ne ofrojm shërbime më të mira që janë aktualisht në treg. Nuk ka nevoj ti vëndoni dokumentat tuaja ne pliko, ti dërqoni në post, për ti matur etj. Ne i tërhrqim dokumentet tuaja prej zyreve dhe i mbështjellim pa pages. Poashtu, ju dërgojm raport përfundimtar për dorëzimin të cilën ja u kemi dorëzuar në zyrën tuaj menjëher pas dorëzimit. Domethënë gjithçka  çka duhet të bëni është të Lroheni dhe të na lejoni ti tërheqim dokumentet tuaja.

Dorëzim të sigurt dhe të besueshëm

Për shkak të natyrës së dokumenteve të dorëzuara, ju kushtojm vëmendje të veçante për sigurinë dhe besueshmërin e shërbimeve tona.Çdo dërges të cilën do ta dërgoni do të shënohet me barkod të posaçëm. Ky barkod na ndihmon poashtu edhe noterëve në vëzhgimin e dokumenteve gjatë procesit të dorëzimit. Poashtu, punonjësit tanë janë veqanërisht të trajnuar të punojnë sipas standardit rigoroz për sigurim. 

Kontakt personal

Shërbimet nuk dot ishin të përkryera në qoftëse nuk ka kontakt personal. Prandaj, për gjdo noter zgjodhëm person për kontakte prej kompanis tonë. Këta këshilltar personal do tju ndihmojm me këshillat e tyre profesionale nëpërmjet telefonit e-mailit apo personalisht në zyret e juaja.Poashtu mundeni direkt ta kontaktoni zyrën rajonale me pyetje specifike në lidhje me vetë rajonin Që të bëjme të sigurt ti fitoni të gjitha informacionet në gjdo kohë në lidhje me dorëzimin, gjdo noter do të fitoj kartel individuale me emër dhe fjalëkalim. Me këtë kartel, mund të futeni deri tek sistemi ynë të shiqoni dhe ti vëzhgoni lëndët e juaja në gjdo kohë.