Неработен ден – 13.05.2021 Рамазан Бајрам

 

Согласно со Законот за празниците на РМ, 13 Мај 2021 година (четврток), првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

DelCoMacedonia 🇲🇰 на сите верници од исламска вероисповед им го честита големиот празник.
Бидете благословени со добро здравје, среќа, бериќет и просперитет.
Честит Рамазан Бајрам, за многу години!