Работно време – празници, мај 2021

Петок, 30.04.2021, од  08:00 до 16:00 часот ќе работат следниве канцеларии:

 • Гостивар
 • Дебар
 • Драчево
 • Ѓорче Петров
 • Кичево
 • Куманово
 • Магацин
 • Струга
 • Тетово
 • Чаир
 • Штип

Сабота – 01.05.2021 и понеделник – 03.05.2021 се неработни денови.

Ви благодариме на разбирањето и славете во добро здравје и среќни мигови!