Достава на сензитивни и правни документи

DelCoцелосно лиценциран давател на поштенски услуги во Република Македoнија и е единствениот доставувач кој нуди специјализирана достава на сензитивни и правни документи.

Поради природата на документите кои се доставуваат, обрнуваме посебно внимание на сигурноста и безбедноста на нашите услуги. Нашите вработени се посебно обучени да работат според нашите строги стандарди за безбедност.

Времето на достава зависи од услугата (курирска достава, регуларна достава), законските барања за достава (пр. законски рок за достава според Законот за парнична постапка и Законот за управна постапка) и индивидуалните потреби на нашите клиенти.

Со што располагаме:

  • мрежа од 35 канцеларии низ цела Македонија
  • современ возен парк со повеќе од 200 возила
  • систем за следење (track & trace) на пратките, GPS опрема
  • Call-центар, специјализиран за грижа за клиенти

Стигнете до вистинските луѓе, на вистинското место, со вистинскиот документ токму навреме!
За сите информации Ви стоиме на располагање на нашите контакт телефони
✆ 072 214 815  |  ✆ 072 241 976

© 2021 ДелЦо ДООЕЛ
Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје