Пликото како платно

Ако сакате Вашите писма да ги подигнете на следно ниво – украсете ги.
Поради забава ако ништо друго.
Постојат најразлични идеи, од едноставни шари кои буквално секој може да ги направи до убави илустрации, колажи и калиграфија.

Замислето го лицето на оној што ќе прими такво писмо. Парче весело шаренило во купчето сметки и флаери.
Голема, голема насмевка.

Кратко видео за почеток а ресурсите се бројни, само пребрајте Mail Art или Envelope Art.

Се што Ви треба е идеа, коверт и поштенска марка!
… и DelCo секако