Контактирајте не

Ви ги нудиме нашите специјализирани услуги на достава преку доверлива мрежа на регионални канцеларии. Зависно вашите потреби,
  • Ќе ви договориме директен контакт со Сениор Супервизор
  • Ќе одговориме на сите ваши прашања преку е-маил или телефон
  • Личност која е подготвена за лична средба.
  • Добредојдени сте да ги посетите нашите канцеларии во секое време

captcha

нашата адреса

DelCo J. H. Dzinot No. 18, 1000 Скопје, Република Македонија
+389 2 3209 751TeleТелефон: +389 2 3209 752Факс: office@delco.com.mkE-mail:
Бесплатна телефонска линија (8:00 – 21:00): 0800 13 131

Топ места

DelCo Skopje
Адреса: Ул. Ј. Х. Џинот Бр. 18, 1000 Скопје, Република Македонија Електронска пошта: skopje@delco.com.mk Телефон: +389 2 3209 751 Факс: +389 2 3209 752
DelCo Тетово
Адреса: Струшка бр. 1, 1200 Тетово, Република Македонија Електронска пошта: tetovo@delco.com.mk Телефон:+389 44 345 109
DelCo Велес
Адреса: Гоце Делчев br. 6, 1400 Велес, Република Македонија Електронска пошта: veles@delco.com.mk Телефон:+389 43 210 205
DelCo Охрид
ул. Димитар Влахов, бр. 20A/6 6000 Охрид E-mail: ohrid@delco.com.mk Тел/Факс: +389 46 259 696
DelCo Битола
Address: Ламала 33 мез.Шехерезада. 7000 Битола, Република Македонија Електронска пошта: bitola@delco.com.mk Телефон:+389 47 216 040  
DelCo Куманово
Адреса: Димитар Влахов 52 lokal 46B, 1300 Куманово, Република Македонија Електронска пошта: kumanovo@delco.com.mk Телефон:+389 31 492 950
DelCo Кавадарци
ул.бул. Македонија бр.1, лок. 20, 1430 Кавадарци, Република Македонија Тел/Факс: +389 43 446 311 Електронска пошта: kavadarci@delco.com.mk
DelCo Гостивар
ул.Никола Парапунов бр.8/II-1, 1230 Гостивар, Република Македонија E-mail: gostivar@delco.com.mk Тел/Факс: +389 42 210 818
DelCo Прилеп
Адреса: Низнис Центар лок. 10, 7500 Прилеп, Република Македонија Електронска пошта: prilep@delco.com.mk Телефон:+389 48 457 777  
DelCo Струмица
Адреса: Ленинова бб lokal 4, 2400 Струмица, Република Македонија Електронска пошта: strumica@delco.com.mk Телефон:+389 34 342 122
DelCo Кочани
ул.Кеј на револуција 2 бр.1/1-1, 2300 Кочани, Република Македонија kocani@delco.com.mk Тел/Факс: +389 33 414 245