08.12.2020 – неработен ден

Согласно со Законот за празници на Република Македонија, 8 декември 2020 година (вторник), ‘’Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Ви го честитаме празникот “Св.Климент Охридски”.